+32 56 72 42 50
Bedankt Eddy! Geniet er van!

Bedankt Eddy! Geniet er van!

bedankt eddy
geniet er van

Beste klanten,

Ondertussen al 7 jaar geleden, werden tussen mij en Eddy Laroche de eerste informele contacten gelegd omtrent ons nieuwe project “Blue Label”. Eddy was natuurlijk geen onbekende in de wereld van het digitale printen en al vlug kwamen we tot een overeenkomst zodat Eddy als vertegenwoordiger het toenmalige team van Blue Label kwam versterken.

Het project stond toen nog in zijn kinderschoenen maar onder meer met dank aan de tomeloze inzet van Eddy zijn we met Blue Label gekomen tot het bedrijf waar we nu staan. Niets was Eddy te veel, afspraken maken, problemen oplossen, beurzen, opbouw, leveringen, hulp bij plaatsingen…

In samenspraak met Eddy werd begin dit jaar beslist de samenwerking stop te zetten op 28 mei. Eddy is ondertussen vertrokken op jaarlijkse vakantie naar zijn favoriete Italië en kan nadien samen met zijn echtgenote, kinderen en kleinkinderen genieten van een meer dan verdiend pensioen. Wees gerust.  Eddy mag dan wel zijn professionele activiteit staken, hij zal zeker niet in het grote zwarte gat vallen.  De vrijgekomen tijd zal nu ingevuld worden door zijn hobby’s,  sporten of gewoon eens genieten “Dolce far niente”!
Ik zelf zal de contacten overnemen van Eddy en hoop jullie eenzelfde service te kunnen aanbieden.  Wellicht op een iets andere manier maar daarom zeker niet minder enthousiast.  Ik ben te bereiken via mail :
marc@decoene.be of via de telefoon : 0032 477 758 162
We hadden gehoopt samen nog een aantal klanten te bezoeken maar dit is er spijtig genoeg niet meer van gekomen wegens tijdsgebrek.  Bij deze alvast mijn excuses.

We wensen Eddy het allerbeste toe en willen hem bij deze nogmaals bedanken voor de jarenlange samenwerking.

Namens het Blue label Team

Marc Decoene
pensioen eddy
eddy pensioen