+32 56 72 42 50

algemene informatie

Algemene-, betaal-, en verzend informatie

Bestellingen
Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u van ons een opdracht bevestiging. Deze dient u getekend retour te zenden naar:

Blue Label
Koning Boudewijnstraat 49
8520 Kuurne
Tel. 056 72 42 50
Fax. 056 72 42 31
info@bluelabel.be

Prijzen

Prijzen onder voorbehoud en op basis van een direct verwerkbaar correctievrij digitaal bestand volgens onze specificaties. Werktekenen, opmaak, correcties en aanpassingen tegen een uurtarief van 45,00 euro.
Prijzen exclusief 21% BTW en exclusief transport.

Levertijd: 
Is afhankelijk van product maar meestal wordt 5 werkdagen na ontvangst correctie vrije bestanden, ondertekende opdrachtbevestiging en voldoening van onze betalingsconditie. Bij langere levertermijnen worden deze op offerte vermeld. Snellere leveringstermijnen op aanvraag. In geen enkel geval kunnen we verantwoordelijk worden gesteld voor een laatijdige levering vanwege de transport.

Betalingsconditie
De betalingscondities kunnen variëren van klant tot klant en worden telkens op de offerte en orderbevestiging vermeld.

(Kleur)afwijkingen
Door het gebruikte drukproces (sublimatiedruk) zijn lichte kleur afwijkingen niet te vermijden.  We doen al het mogelijke om de gevraagde kleuren zo dicht mogelijk te benaderen.  Indien excacte pantonekleuren gewenst zijn, vragen wij vooraf contact op te nemen zodat we kunnen nazien of het gevraagde kleur druktechnisch mogelijk is.  Wij verzorgen ook graag een (kleur)proef op oplage materiaal tegen een meerprijs van €30,00 per kleurproef. Zonder deze (kleur)proef aanvaarden wij geen aansprakelijkheid m.b.t. (kleur)afwijkingen.

Aanleverspecificaties
Het heeft onze voorkeur om Adobe Acrobat PDF files aangeleverd te krijgen. U kunt daarnaast ook aanleveren vanuit de volgende programmas: Adobe Indesign*, Adobe Illustrator*, Adobe Photoshop.  Uw bestand dient op 10, 25, 50 of 100% van het netto formaat aangeleverd te worden met minimaal 5 mm overlap. Photoshop beelden dienen minimale resolutie van 75 Dpi te hebben op 100% van het netto formaat (indien u dus op 50% opmaakt dienen Photoshop beelden die u op 100% importeerd minimaal 150 Dpi te zijn). Al uw bestanden dienen in CMYK aangeleverd te worden.

* N.B. vergeet niet alle gebruikte illustraties en lettertypes mee te leveren

Bewaren bestanden
De aangeleverde bestanden van onze klanten worden niet op onze servers bewaard of opgeslagen.  De klant is altijd verantwoordelijk voor het aanleveren van het correcte bestand.(Zelfs bij eventuele herdrukken).