+32 56 72 42 50

info

Blue Label,

Jouw partner in visuele communicatie. Als jonge onderneming voeren we kwaliteit, snelheid van leveren en flexibiliteit hoog in het vaandel.

Doordat we de productie zoveel mogelijk in eigen beheer doen, hebben we een volledige controle op het productieproces. Hierdoor is maatwerk in combinatie met een snelle levertermijn voor ons geen enkel probleem. Met deze bedrijfsfilosofie verzorgen we graag jouw bestellingen, of het nu gaat om kleine individuele bestellingen of grote reeksen. Discretie is bij ons prioriteit. Hierdoor leveren wij aan tal van doorverkopers en verzorgen we eventueel de plaatsing.

Naast het nodige DTP-werk wordt zowel het printen en confectioneren van de doeken als het op maat bewerken van het aluminium intern voorzien...

Sublimatietransfer

We kozen bewust voor deze techniek omdat die de mooiste resultaten geeft inzake maximaal kleurbereik en scherpte van druk. Het beeld wordt eerst gedrukt op transferpapier met een maximale resolutie van 720 dpi waarna het via een kalander op het textiel wordt overgezet. Hierdoor bekom je een prachtig resultaat die daarbij nog eens wasbestendig is.

Confectie

Door de confectie in eigen beheer te doen kunnen we een perfect afgewerkt product garanderen. Het geeft ons tevens de mogelijkheid heel snel te kunnen anticiperen op de vragen van onze klanten. We beschikken over een uitgebreid machinepark waardoor we verschillende technieken van afwerking kunnen toepassen.

Aluminiumconstructie

We beschikken over een ruime voorraad aan aluminiumprofielen. Deze worden in onze eigen werkplaats verwerkt tot displays, stands, muurframes, lichtbakken, .... Hierdoor kunnen we een heel snelle levering garanderen.

DTP en opmaak

Ons eigen team kan de opmaak en ontwerp verzorgen. Indien gewenst kan vooraf een 3D-simulatie van je idee worden uitgewerkt.

Bij Blue Label ben je dus aan het juiste adres voor al je grootformaatprints. We gebruiken hierbij bij voorkeur textiel omwille van zijn veelzijdigheid en zijn elegante uitstraling. Ons textiel wordt gedrukt via sublimatietechniek gebruik makende van watergedragen kleurstoffen. Hierdoor is deze techniek heel milieuvriendelijk en zijn er ook geen storende geuren aanwezig bij de doeken.

Via deze website bieden we je een uitgebreid overzicht van onze producten. Aarzel niet ons te contacteren mocht je zaken zoeken die niet vermeld zijn of indien je een bezoekje wil brengen aan onze showroom. We kunnen je vast en zeker verder helpen.

We kijken alvast uit naar een aangename samenwerking.

Met vriendelijke groeten,

Het Blue Label Team