+32 56 72 42 50

Lightboxes in shops

Ons uniek frame-systeem heeft naast de normale toepassingen ook de mogelijkheid om Lichtbakken te creëren.

De dikte van de profielen die we gebruiken voor de lichtbakken kunnen naargelang de lichtbron, de toepassing, de grootte en de gewenste sterkte variëren tussen de 2 tot 18 cm.
Met ons inbouwprofiel kunnen lichtbakdoeken ook ingewerkt worden in bestaande structuren.

Ook de doeken van onze lichtbakken werken via ons doeken-systeem en kan je dus, eenmaal het frame geplaatst, eenvoudig het doek in het frame opspannen. Het doek kan dus ook eenvoudig en eigenhandig ten allen tijde vervangen worden. Zo kan er makkelijk ingespeeld worden op bv. trends of seizoenen. Voor sommige toepassingen is het nodig om ook een strooidoek te voorzien volgens het zelfde principe.

Naast onze gewone lightboxes en zelfstaande lichtbakken is het bijvoorbeeld ook mogelijk volledige wanden als lichtbak te voorzien. Met onze dubbelzijdige profielen kunnen eventueel een tussenwand plaatsen die langs beide zijden verlichting biedt. En om dit alles nog een extra dimensie te geven kunnen sommige lichtbakken ook gebogen worden.

Onze LED verlichting is in verschillende uitwerkingen en lichtsterktes te verkrijgen naargelang de toepassing. Zo bieden wij zowel LED-strips, LED-platen als LED-modules aan.(voor verduidelijking zie bovenstaande foto's) Door ze bvb in twee aparte circuits op te stellen kan een andere lichtsterkte bekomen worden overdag en bij donker.

Alhoewel de initiële investering in een lichtbak met deze LEDsystemen veel duurder lijkt dan een lichtbak met TL-verlichting wordt bij een gebruik van ongeveer 10 uur per dag de meerkost teugverdiend na maximaal drie jaar. Daarenboven hebben de LEDs een levensduur van 50 000 branduren waardoor de onderhoudskost aan je lichtbak vele malen kleiner wordt.

Deze vorm van verlichting geeft een uiterst egale lichtverdeling over de gehele lichtbak.  Dus geen storende silhouetten van zichtbare lampen.

Hieronder geven we u een overzicht van de profielen die hiervoor gebruikt kunnen worden.

 

Indien bovenstaande profielen gecomineerd worden met verlichting wordt telkens ons Sunstretchdoek aangeboden.

  • Sunstretch: Diffuus doek geschikt voor lichtbakken en andere toepassingen met licht.
    PES 150 gr./m²
    100% Polyester
    Vlamwerend

Nuttige links:

Montage doeken