Blog

Via deze weg trachten we onze klanten de nodige info en know how te bieden van onze verschillende producten en hun toepassingen. Je kan onze Blog ook op de voet volgen via Facebook. (like en volg ons om op de hoogte te blijven)

 

#interieur oplossingen #akoestische oplossingen #beurs toepassingen #standenbouw #retail toepassingen #winkel inrichting #events #lightbox, ...

Creëer een aangename werkplek

Luide telefoongesprekken, storende elementen zoals printers, servers of koffiemachines,… Op kantoor dragen verschillende akoestische factoren bij tot stress, onverstaanbaarheid, concentratieproblemen, vermoeidheid, enz. Wij vertellen je graag hoe je voor een optimale akoestiek zorgt op kantoor, en dit op een stijlvolle manier.

Lees meer

Zelf de akoestiek optimaliseren op kantoor...

Op het wereld wijde net zijn reeds tal van DIY oplossingen terug te vinden voor het akoestisch optimaliseren van uw ruimte. U plakt wat noppenschuim onder de bureaus, plaatst gestoffeerde meubels of grote planten tussen de werknemers "problem solved". Maar in de praktijk merken we als snel dat het iets minder eenvoudig is dan dit.

Lees meer

Galm reduceren!

Wat is galm? Galm is een geluidverschijnsel dat ontstaat bij herhaaldelijke weerkaatsing van geluid. Bij aanwezigheid van harde vlakke oppervlaktes in een ruimte ontstaan er storende geluidsreflecties. Galm ontstaat door vele malen herhaalde reflecties van geluid tegen de wanden, ramen, vloeren en andere objecten. Door de verschillende afstanden tussen de bron en de weerkaatsingspunten ontstaat . Soms worden deze geluidsreflecties eveneens veroorzaakt door bepaalde vormen in de architectuur zoals een vide, een puntdak, een gewelf, nissen, hoge plafonds en kort op elkaar staande wanden.

Lees meer