Materialen

Deze pagina biedt een ruime blik in het gamma van de standaard materialen. Naargelang de toepassing gaan we opzoek naar het beste materiaal voor uw oplossing.

‚Äč
#aluminium profielen #bedrukte tapijten #textieldoeken #lichtbakdoeken  

SP-40-40

 
De SP-40-40 is een vierkanten aluminium steunprofiel van 40 x 40 mm geschikt om langs de 4 bevestigingszijden, de frames in hoekopstelling met elkaar te verbinden.


 
  • Afmetingen: 40 mm diep x 40 mm
  • Standaard Kleur: Geanodiseerd aluminium 
  • Toepassing: standenbouwRealisaties

Moduleerbare stand

Deze stand is opgebouwd uit verschillende kaders van 100 cm breed. Zo kunnen de kaders met neutrale doeken bij een kleinere beursoppervlakte eventueel weggelaten worden. Ook werden er extra verstevigingsprofielen voorzien zodat onze klant na de montage van de doeken ook verschillende producten kon ophangen.

L-stand fasttel

Fasttel gaf het vertrouwen aan Blue Label om een L-stand te produceren die eenvoudig en snel op te bouwen was. Ondertussen hebben ze op verschillende beurzen gestaan. Dit telkens met nieuwe producten. Maar vanwege ons eenvoudig systeem volstaat het om enkel nieuwe doeken in de huidige aluminium structuur te voorzien en zo een nieuwe product aan te prijzen of een nieuwe sfeer te creëren.