Materialen

Deze pagina biedt een ruime blik in het gamma van de standaard materialen. Naargelang de toepassing gaan we opzoek naar het beste materiaal voor uw oplossing.

‚Äč
#aluminium profielen #bedrukte tapijten #textieldoeken #lichtbakdoeken  

DS-50

 
De DS-50 is een dubbelzijdig aluminium profiel gebaseerd op een zelfdragend raam van 50 x 45 mm voor het opspannen van textiel prints voorzien van een siliconestrip.  De zijkant van het profiel is voorzien van een gleuf ter bevestiging van de verschuifbare voeten, ophangkabels, of andere attributen. Bij kaders die groter zijn dan 2 meter worden er nog extra verstevigingsprofielen voorzien. Door het frame te voorzien van akoestisch materiaal wordt dit profiel gebruikt voor akoestische Ilex frame. 


 
  • Afmetingen: 50 mm diep x 45mm
  • Standaard Kleur: Geanodiseerd aluminium 
  • Toepassing: dubbelzijdige display frame met montagegleuf voor attributen.Realisaties

Kaders voor Truss-systeem

Boven de Flanders stand werd door Blue Label een frameconstructie voorzien met dubbelzijdige textielframes.

Stand met gebogen berging en bar

Ook Ntec kon tevreden terugblikken op de samenwerking met Blue Label. Na verschillende 3D-schetsen had de klant gekozen voor een stand met gebogen berging en gebogen bar element.

Gebogen structuur voorzien van peesdoek

Boven de stand van Mitsubishi werd door Blue Label deze gebogen eye-catcher i.o.v. Publiganda opgehangen.

ILEX Baffle in sportzalen

Verschillende sportzalen werden reeds voorzien van onze akoestische plafond baffles ter verbetering van de akoestische galm.

ILEX in showroom

In onze showroom te Kuurne kan je onze Ilex-display collectie komen bekijken. Neem gerust contact op om een afspraak te maken met een van onze akoestische experten.