Materialen

Deze pagina biedt een ruime blik in het gamma van de standaard materialen. Naargelang de toepassing gaan we opzoek naar het beste materiaal voor uw oplossing.

‚Äč
#aluminium profielen #bedrukte tapijten #textieldoeken #lichtbakdoeken  

Tapijten


Het gebruik maken van de vloerruimte ter bevordering van het interieur wordt populairder.
Naast het visuele aspect biedt dit tapijt ook de mogelijkheid om de galm in uw ruimte wat in te perken.

Gebruikmakende van de allerlaatste Chromojet Technologie bieden we een digitaal bedrukte tapijt in hoogstaande kwaliteit aan. Het tapijt wordt gedrukt op 2 meter breedte. Echter laat dit geen beperking zijn in oppervlakte. Het dessin kan gerust doorlopen over meerdere banen. Een naadloze aansluiting bij de plaatsing van het tapijt zorgt voor een doorlopend dessin. Zo zijn bvb vergaderzalen van 10 x 10 meter met een doorlopend dessin geen enkel probleem.

Het tapijt wordt ook standaard uitgerust met een antivuilbehandeling. Hierdoor dringt het vuil niet tot diep in de tapijtvezel en kan het tapijt makkelijk onderhouden worden.

Onze tapijt zijn in verschillende kwaliteiten verkrijgbaar:

  • FP 400 Velour: Door zijn hoge dichtheid wordt er een perfecte print gegarandeerd. Heel geschikt voor beursstanden of voor niet intensief gebruikte organisaties.
  • FP 600 Velour: Deze kwaliteit voldoet aan alle normen voor contractmarkt met intensief gebruik. Vb. Showrooms, wachtkamers, vergaderzalen,....
  • FP 1000 Saxony: De topper uit het assortiment voor de top-class evenementen

 

Realisaties

Bedrukt tapijt met traditionele print + logo

Voor Douwe Egberts hebben we een hedendaags tapijt bedrukt met traditionele print + logo. Ook hebben we die afgewerkt met franjes.