Oplossingen

Wij gaan samen met u op zoek naar een kant en klare oplossing op maat naargelang de toepassing. Doordat we de productie zoveel mogelijk in eigen beheer doen, hebben we de volledige controle op het productieproces. Hierdoor is maatwerk in combinatie met een snelle levertermijn voor ons geen enkel probleem. Blue Label werd hierdoor onderverdeeld in 3 categorieën: Acoustics, Lighting en Printing.

#interieur oplossingen #akoestische oplossingen #beurs toepassingen #standenbouw #retail toepassingen #winkel inrichting #events #lightbox, ...

ACOUSTICS

ACOUSTICS

Wij bieden de esthetische oplossing voor uw akoestische problemen.
We beschikken over een uitgebreid assortiment kant-en-klare producten om de akoestiek in je ruimte, kantoor, vergaderzaal, enz. te verbeteren. Wens je een op maat gemaakte oplossing? Geen probleem gezien we de productie in eigen handen hebben, leveren we ook maatwerk. Bovendien verzorgt ons ervaren team ook de plaatsing.


Om problemen met akoestiek te detecteren, beschikken we over de nodige apparatuur om ter plaatse een nagalmmeting uit te voeren. De oorzaken zijn meestal te wijten aan een te hoog geluidsniveau. De gevolgen? Verminderde verstaanbaarheid, concentratieproblemen, stress, vermoeidheid, enz. Door het aanbrengen van akoestische elementen die het geluid absorberen brengen we rust in je omgeving. Voor onze akoestische producten werken we met een combinatie van akoestisch materiaal en geluid doorlatende doeken.
Naast losse akoestische producten kunnen we je ruimte ook voorzien van een akoestisch plafond of een akoestisch wandbekleding, met of zonder print. Ideaal wordt het zeker als u de wandpanelen, plafond- of andere akoestische elementen zoals de Acer kan combineren! Benieuwd naar onze producten, blader door de vele mogelijkheden op deze site.
 

  • OLEA: akoestische verbetering aan de wanden
  • PIKEA: akoestische absorptie aan het plafond
  • ILEX: dubbelzijdige akoestische optimalisatie als zelfstaande displays, tussenwanden of scheidingswanden op bureau.
  • ILEX baffle: dubbelzijdige akoestische optimalisatie in de vorm van plafondpanelen
  • ACER: akoestische totem of kubus, kan zelstaand of opgehangen worden ter akoestische verbetering van de ruimte 
 
Wij bieden de akoestische oplossing voor uw toepassing:
#Kantoor #Callcenter #Industrie #Geluidsstudio #Openbare ruimten #Cinemazaal #Binnenhuisarchitect #Scholen #Kinderdagverblijven #Sporthal #Sportzalen #Bibliotheken #Keuken #Living #TV-ruimte #Home cinema #Binnenhuisarchitect #Hotels #Restaurants #Cafes #Huisartspraktijken #Tandartspraktijken #Ziekenhuizen

Realisaties

ACER Cube in showroom

In onze showroom te Kuurne kan je onze ACER-cube collectie komen bekijken. Neem gerust contact op om een afspraak te maken met een van onze akoestische experten.

ILEX Baffle in sportzalen

Verschillende sportzalen werden reeds voorzien van onze akoestische plafond baffles ter verbetering van de akoestische galm.

ILEX in showroom

In onze showroom te Kuurne kan je onze Ilex-display collectie komen bekijken. Neem gerust contact op om een afspraak te maken met een van onze akoestische experten.

PIKEA akoestisch plafond paneel bij Maserati Antwerpen

Bij een Maserati Antwerpen werd de toonzaal voorzien van verschillende akoestische plafond panelen. Afgewerkt met ons zwart ADS-55 profiel, gevuld met akoestisch materiaal en afgedekt met bedrukt Deco-doek.

OLEA akoestisch wandkader

Bij een grote bankinstantie werd de refter voorzien van verschillende akoestische wandoplossingen. Afgewerkt met ons zwart ADS-55 profiel, gevuld met akoestisch materiaal en afgedekt met bedrukt Deco-doek.

Akoestisch oplossing voor de horeca

Vooral in de horeca wordt meer en meer aandacht geschonken aan akoestische optimalisatie om zo de rust in hun horecazaak te behouden. Het is een plaats waar mensen samenkomen om ongestoord gesprekken te voeren en daarbij kunnen storende galmen of akoestische chaos zeker een afknapper zijn.