Oplossingen

Wij gaan samen met u op zoek naar een kant en klare oplossing op maat naargelang de toepassing. Doordat we de productie zoveel mogelijk in eigen beheer doen, hebben we de volledige controle op het productieproces. Hierdoor is maatwerk in combinatie met een snelle levertermijn voor ons geen enkel probleem. Blue Label werd hierdoor onderverdeeld in 3 categorieën: Acoustics, Lighting en Printing.

Advies nodig over akoestische oplossingen op maat, lichtbakken of aangepaste prints? 

Contacteer ons hier.

ACER Cube/Totem

ACER Cube/Totem

Deze akoestische elementen in kubus- of totemvorm worden zowel d.m.v. verticale kabeltjes aan het plafond opgehangen als los in een ruimte geplaatst en bieden naast een maximale absorptie ook een speelse dimensie aan de ruimte. Zij zijn de ideale oplossing voor die ruimtes waar de nagalm tijd moeilijk te verbeteren is. Deze kubus elementen kunnen probleemloos bij elk plafondtype toegepast worden en tevens als zitpoef dienst doen.

Toepassingsgebieden:
Crèches, polyvalente zalen, speeltuinen, restaurants, peutertuinen, scholen, hoge ruimtes, ...

Vraag hier je gratis geluidsadvies aan


Hierbij de meetresultaten van de Acer:

Realisaties

akoestische plafond oplossing (Cube Baffle)

Naast een horizontale lichtbak en geluidsabsorberende akoestische panelen aan de wanden werden de verschillende lokalen van de sociale dienst van politie te Brussel ook voorzien van een akoestische plafond oplossing.
Deze ACER-Cubes zorgen voor een opmerkelijk verschil in galm en absorberen tal van storende nevengeluiden. 

Akoestische plafondoplossing

ACER Cube in showroom

In onze showroom te Kuurne kan je onze ACER-cube collectie komen bekijken. Neem gerust contact op om een afspraak te maken met een van onze akoestische experten.
Akoestische absorptie