Oplossingen

Wij gaan samen met u op zoek naar een kant en klare oplossing op maat naargelang de toepassing. Doordat we de productie zoveel mogelijk in eigen beheer doen, hebben we de volledige controle op het productieproces. Hierdoor is maatwerk in combinatie met een snelle levertermijn voor ons geen enkel probleem. Blue Label werd hierdoor onderverdeeld in 3 categorieën: Acoustics, Lighting en Printing.

Advies nodig over akoestische oplossingen op maat, lichtbakken of aangepaste prints? 

Contacteer ons hier.

 Akoestische scheidingswanden

Akoestische scheidingswanden

Luide telefoongesprekken, rinkelende telefoons, die vervelende printer, … Vervelend lawaai op kantoor leidt tot stress en concentratieproblemen. We helpen je graag om de akoestiek op kantoor te verbeteren. Hoe? Door het plaatsen van akoestische scheidingswanden die het geluidsniveau naar een aangename hoogte brengen.

Alles start bij je gratis geluidsadvies

 

Een optimale werkomgeving

 

Burn-outs, vermoeidheid, onrust, hoofdpijn, … De invloed van een slechte akoestiek op kantoor is niet te onderschatten. Gelukkig zijn er akoestische oplossingen die het geluid absorberen en zo rust brengen op je bureau. Onze akoestische scheidingswanden zorgen ervoor dat jij optimaal presteert.


Akoestische scheidingswand 01
 

Onze ILEX akoestische wanden zijn flexibel: dankzij wieltjes, aangepaste voeten of bureauklemmen absorbeer je doorheen de volledige ruimte vervelend geluid en nagalm.


Gratis geluidsadvies?


Ja, graag

Realisaties