Oplossingen

Wij gaan samen met u op zoek naar een kant en klare oplossing op maat naargelang de toepassing. Doordat we de productie zoveel mogelijk in eigen beheer doen, hebben we de volledige controle op het productieproces. Hierdoor is maatwerk in combinatie met een snelle levertermijn voor ons geen enkel probleem. Blue Label werd hierdoor onderverdeeld in 3 categorieën: Acoustics, Lighting en Printing.

Advies nodig over akoestische oplossingen op maat, lichtbakken of aangepaste prints? 

Contacteer ons hier.

Akoestische wandpanelen

Akoestische wandpanelen

We bieden akoestische wandpanelen aan om de akoestiek in je restaurant, kantoor, vergaderzaal, ... te verbeteren. Wens je maatwerk? Geen probleem: we produceren alles zelf, ook onze akoestische wandpanelen. Ons ervaren team verzorgt graag de plaatsing van deze akoestische panelen. Indien gewenst komen we graag even ter plaatse om het probleem met de akoestiek te bestuderen. We geven je trouwens gratis geluidsadvies.

Breng rust in je omgeving

 

Oorzaak van een probleem met akoestiek is meestal te wijten aan een te hoog geluidsniveau in de ruimte. Dit uit zich niet allen in verminderde verstaanbaarheid maar is ook oorzaak van concentratieproblemen, stress, vermoeidheid. Meestal is het probleem het weerkaatsen van geluid op harde achtergronden zoals muren, vloeren, raampartijen, meubels, ....
Door het aanbrengen van akoestische wandpanelen die het geluid absorberen, verbeter je de akoestiek breng je rust in de omgeving. 


Akoestisch wandpaneel 01

Onze akoestische wandpanelen bestaat uit hoogwaardig akoestisch materiaal en wordt afgedekt met een molton (voor kleuruniformiteit) en daarna afgedekt met een kwalitatief brandvrij doek. Dit kan zowel in een uni-kleur (Lucia) of in een kwalitatieve sublimatie print van een afbeelding naar keuze zijn (DecoTex). De mogelijkheid bestaat ook om het kader volledig te overtrekken met bedrukt DecoStretch doek. Zo worden de randen dus ook voorzien van een textiel print. Onze akoestische plafondpanelen zorgen voor een uniek uitzicht.

Benieuwd hoe we esthethiek en functionaliteit combineren met onze akoestische oplossingen? Bekijk hier onze referenties.

 

Klaar voor een betere akoestiek?


Vraag je gratis geluidsadvies aan
 

Realisaties