Realisaties

Inspiratie nodig? Scrol dan vlug even door onze recentste realisaties.
Neem gerust contact op om uw ideeën samen met het Blue Label team te bespreken.
Zo kijken we samen voor de geschikte oplossingen die het best bij uw specifieke toepassingen past …
 

#interieur #akoestiek #standenbouw #winkel inrichting #events #lightbox, ...

Akoestisch oplossing voor de horeca

Vooral in de horeca wordt meer en meer aandacht geschonken aan akoestische optimalisatie om zo de rust in hun horecazaak te behouden. Het is een plaats waar mensen samenkomen om ongestoord gesprekken te voeren en daarbij kunnen storende galmen of akoestische chaos zeker een afknapper zijn.

Display-frame met DL180 profiel

Op vraag van onze klant werd hier een mobiele scheidingswand geleverd voorzien van bedrukt doek langs beide zijden.

Lichtbakken Bongo Winkels

Alle winkels van Bongo België werden voorzien van verschillende lightboxes van Blue Label.

Giks - Wallframes

De etalages van verschillende GIKS winkels verspreid over België werden door ons voorzien van wall-frames op maat.

Makro - Gebogen kanaal profielen

Deze constructie werd uitgewerkt met een gebogen 2-kanaalsprofiel voorzien van Voile-doek met ronde pees onder en boven.

Tafelhoezen

Ons Stretchdoek laat toe verschillende types tafelhoezen te overspannen en deze zo te voorzien van een visual of logo.

OLEA akoestisch wandkader

Bij een grote bankinstantie werd de refter voorzien van verschillende akoestische wandoplossingen. Afgewerkt met ons zwart ADS-55 profiel, gevuld met akoestisch materiaal en afgedekt met bedrukt Deco-doek.

PIKEA akoestisch plafond paneel bij Maserati Antwerpen

Bij een Maserati Antwerpen werd de toonzaal voorzien van verschillende akoestische plafond panelen. Afgewerkt met ons zwart ADS-55 profiel, gevuld met akoestisch materiaal en afgedekt met bedrukt Deco-doek.

ILEX in showroom

In onze showroom te Kuurne kan je onze Ilex-display collectie komen bekijken. Neem gerust contact op om een afspraak te maken met een van onze akoestische experten.

ILEX Baffle in sportzalen

Verschillende sportzalen werden reeds voorzien van onze akoestische plafond baffles ter verbetering van de akoestische galm.

ACER Cube in showroom

In onze showroom te Kuurne kan je onze ACER-cube collectie komen bekijken. Neem gerust contact op om een afspraak te maken met een van onze akoestische experten.

Stadsgebouw Antwerpen

De kantoren van Stad Antwerpen werden ook voorzien van onze Wall-frames voorzien van ES-20 profiel en Deco-doek.

Zelfdragend Wall-frame met ES-26 profiel

Dit zelfdragende Wall-frame wordt tussen 2 metalen palen gemonteerd. Vanwege het zelfdragend karakter van ons ES-26 profiel en de mogelijkheid om verstevigingsprofielen te gebruiken, volstaat het om dit frame enkel aan de metalen palen te bevestigen. Om geen doorschijning van licht of profielen te zien, wordt hierbij gebruik gemaakt van ons PUB blockoutdoek.

Top-Frame bij Makro

Bij verschillende Makro filialen werden door het Blue Label plaatsingsteam grote Top-Frames opgehangen die voorzien zijn van full-colour bedrukt doek langs beide zijden.

Top-frames Lies en Zo

Lies en Zo deed beroep op Blue Label voor het produceren en monteren van verschillende Top-Frames bij FAAC.

Inbouwframe in ijssalon

Een Ben & Jerry's doek werd ingewerkt in een bestaande schrijnwerkers constructie.

Nis in etalage voorzien van doek

Er werd beroep gedaan op het Blue Label Printing Team om een nis in deze etalage te voorzien van full colour beprint doek.

L-stand fasttel

Fasttel gaf het vertrouwen aan Blue Label om een L-stand te produceren die eenvoudig en snel op te bouwen was. Ondertussen hebben ze op verschillende beurzen gestaan. Dit telkens met nieuwe producten. Maar vanwege ons eenvoudig systeem volstaat het om enkel nieuwe doeken in de huidige aluminium structuur te voorzien en zo een nieuwe product aan te prijzen of een nieuwe sfeer te creëren.

Gebogen structuur voorzien van peesdoek

Boven de stand van Mitsubishi werd door Blue Label deze gebogen eye-catcher i.o.v. Publiganda opgehangen.

Stand met gebogen berging en bar

Ook Ntec kon tevreden terugblikken op de samenwerking met Blue Label. Na verschillende 3D-schetsen had de klant gekozen voor een stand met gebogen berging en gebogen bar element.

Kaders voor Truss-systeem

Boven de Flanders stand werd door Blue Label een frameconstructie voorzien met dubbelzijdige textielframes.

Moduleerbare stand

Deze stand is opgebouwd uit verschillende kaders van 100 cm breed. Zo kunnen de kaders met neutrale doeken bij een kleinere beursoppervlakte eventueel weggelaten worden. Ook werden er extra verstevigingsprofielen voorzien zodat onze klant na de montage van de doeken ook verschillende producten kon ophangen.

Stand verlichting

Op onze profielen voor standenbouw kan op een eenvoudige wijze verlichting gemonteerd worden.

Cubes in showroom

In onze showroom te Kuurne kan je onze verschillende kubusstructuren komen bekijken. Neem gerust contact op om een afspraak te maken met een van onze akoestische experten.

Balk met ophangkabel

Met onze kubussystemen kunnen ook blaken gemaakt worden die rondom voorzien zijn van bedrukte peesdoeken.

Cubes Makro

In verschillende Makro filialen werden kubussen gebruikt als signalisatie object ter verduidelijking van de klant. Hierbij kan je langs 4 zijden communiceren.

spanplafond bij standenbouw

Meer en meer worden er complete ruimtes ingewerkt in standen. Hierbij is een spanplafond een ideale manier om het plafond zo strak mogelijk af te werken.

Wanden afgewerkt met textiel

Het spanplafond-profiel leent zich er ook gemakkelijk toe om wanden met uitsparingen mooi en strak af te werken met bedrukte textieldoeken.

Spanplafond in combinatie met Lichtbak

in onze showroom kan je ook ons spanplafond met ingebouwde lichtbak komen bekijken. Neem gerust contact op om een afspraak te maken voor een bezoekje aan onze showroom.

spanplafond als lichtbak

Door het spanplafond te bedrukken en deze te combineren met een bedrukking kan je leuke effecten bekomen zoals bij deze douche...

Loper Station Brussel

Voor brasserie Midi Station hebben we een mooi gepersonaliseerde loper mogen produceren.

Bedrukt tapijt met traditionele print + logo

Voor Douwe Egberts hebben we een hedendaags tapijt bedrukt met traditionele print + logo. Ook hebben we die afgewerkt met franjes.

Witte loper met fullcolor bedrukking

Deze ludieke loper werd in een kantoorruimte gebruikt als gangpad.

gebogen Backlit Lightbox

Zo ziet een gebogen Backlit Lightbox van 26 meter lang er eventjes uit bij een doekwissel. Hierbij werd een houten constructie gemaakt, voorzien van ons gebogen inbouw profiel.

inbouw lightbox

Voor de optiekzaak Brilart werden in verschillende winkels verschillende lichtbakken voorzien waaronder ook deze ingebouwde lichtbak.

Dubbelzijdige lichtbak om op te hangen

Voor Bongo hebben we alle Belgische winkels mogen voorzien van een dubbelzijdige lightbox met edgelit die opgehangen worden boven de etalage.

Wall-frame Lightbox

Deze lichtbak met wandbevestiging werd voorzien met backlit LED's zodat deze de aandacht van de passanten trekt.

Lichtbak met muurbevestiging

In de etalage van de verschillende winkels van de optiekzaak Brilart werden grote backlit lichtbakken voorzien om zo mooi de etalage te verlichten en tevens de aandacht van de passant te trekken.

ingebouwde lichtbak BrilArt

Bij BrilArt werden tal van wallframes geïnstalleerd maar ook deze elegant ingebouwde lichtbak komt volledig tot zijn recht in deze winkel.

Grote zelfstaande lichtbak met voeten

Voor onze klant Retail Communicators mochten we verschillen XXL lichtbakken met voeten plaatsen op het Autosalon.

Grote Lightbox voorzien van Edgelit

Grote Lichtbak die u het gevoel geeft dat je op een wolkenkrabber staat. Op de bovenste- en onderste profielen werden Edglit LED-modules gemonteerd om dit groot doek mooi te verlichten.

Dunne lichtbak met zwart kader

Hierbij koos de klant voor ons elegant ADS45 profiel in zwarte uitvoering van slechts 4,5 cm diep. Hierbij wordt gebruik gemaakt van speciale Backlit LED's om toch een mooie lichtverdeling te bekomen ondanks de diepte van deze lichtbak.

Dunne lichtbak

Door gebruik te maken van speciale LED's en ons ADS45 profiel kunnen wij u deze elegant lichtbak aanbieden die het minimum aan ruimte inneemt.