Oplossingen

Wij gaan samen met u op zoek naar een kant en klare oplossing op maat naargelang de toepassing. Doordat we de productie zoveel mogelijk in eigen beheer doen, hebben we de volledige controle op het productieproces. Hierdoor is maatwerk in combinatie met een snelle levertermijn voor ons geen enkel probleem. Blue Label werd hierdoor onderverdeeld in 3 categorieën: Acoustics, Lighting en Printing.

Advies nodig? 

Contacteer ons hier.

Lighting

Onze lichtbakken bestaan uit een aluminium frame, voorzien van een diffuus lichtbakdoek met pees. Waarom deze peesdoeken zo populair zijn? Ze zorgen voor een fraaie presentatie en zijn eenvoudig en snel verwisselbaar. Met één en hetzelfde frame varieer je eindeloos met verschillende boodschappen en creëer je in no time een nieuwe look in je winkel, kantoorruimte of vergaderzaal. Dankzij de snel verwisselbare doeken speel je op een trendy manier in op trends en seizoenen.

Lees meer

Printing

Als printbedrijf focussen we stevig op textielprints die we combineren met aluminiumframes of lichtbakken. Ons standaard, uitgebreid gamma? Profielen, leds, doeken en akoestische materialen, allemaal op voorraad. Samen met jou zoeken we de beste oplossing. Onze printservices gaan van DTP, opmaak, en sublimatietransfer tot aluminiumconstructies en veel meer. Bij Blue Label ben je aan het juiste adres voor al je grootformaat prints. We gebruiken bij voorkeur textiel omwille van zijn veelzijdigheid en elegante uitstraling. Gezien we werken met watergedragen inkten zijn alle doeken recycleerbaar.

Lees meer