Oplossingen

Wij gaan samen met u op zoek naar een kant en klare oplossing op maat naargelang de toepassing. Doordat we de productie zoveel mogelijk in eigen beheer doen, hebben we de volledige controle op het productieproces. Hierdoor is maatwerk in combinatie met een snelle levertermijn voor ons geen enkel probleem. Blue Label werd hierdoor onderverdeeld in 3 categorieën: Acoustics, Lighting en Printing.

Advies nodig? 

Contacteer ons hier.

Lighting

Lighting

De Blue Label Lightboxen bieden een warme uitstraling aan uw ruimte. Deze zijn naargelang de toepassing verkrijgbaar in diktes tussen 45 mm en 180 mm, enkel- of dubbelzijdig, zelfstaand of hangend aan plafond of muur. In optie worden deze ook aangeboden met dimbare-, RGB- of dynamic functie. Wij bieden deze telkens aan met een snel wisselbaar doek die naadloos verkrijgbaar is tot 310 cm breed.  Zo kan er makkelijk ingespeeld worden op bv. trends of seizoenen. 

Onze lichtbakken bestaan uit een aluminium frame, voorzien van een diffuus lichtbakdoek met pees. Waarom deze peesdoeken zo populair zijn? Ze zorgen voor een fraaie presentatie en zijn eenvoudig en snel verwisselbaar. Met één en hetzelfde frame varieer je eindeloos met verschillende boodschappen en creëer je in no time een nieuwe look in je winkel, kantoorruimte of vergaderzaal. Dankzij de snel verwisselbare doeken speel je op een trendy manier in op trends en seizoenen.

Bereken uw prijs op maat

Hieronder geven we u een overzicht van de profielen die hiervoor gebruikt kunnen worden:

Realisaties

Verlichte spanwand

In opdracht van Architectenbureau Paul Kindt uit Gavere mochten we deze traphal voorzien van een lichtbak. Er werd gekozen voor een grote lichtwand met backlit. Door de volledige achterwand te voorzien van Ledmodules krijgen we een heel homogene lichtspreiding. Een echte eyecatcher bij het binnenkomen van het bedrijf en het betreden van de kantoren.
Spanwanden

Lichtbak in vergaderruimte

Deze vergaderruimte werd sfeervol verlicht met een backlit lightbox van 55 mm dik, voorzien van een full color print.
   Lichtbak

Lichtbakken BRIL ART Winkels

Alle winkels van BRIL ART  werden voorzien van verschillende lightboxes van Blue Label.

wallframe lightbox

Ingebouwde lichtbak bij Sax te Zele

In opdracht van Sax mochten we ook een lichtbak voorzien in hun showroom te Zele. De Backlit-lightbox, uitgewerkt met ons ADS-55 profiel en voorzien van LED's op de rugzijde van de lichtbak, werd op maat gemaakt zodat deze mooi in de nis past.

Lightbox in nis

Horizontale lichtbak voor de sociale dienst van politie Brussel

Naast de akoestische verbetering vroeg de sociale dienst van politie Brussel ook om visueel aantrekkelijke verlichting te voorzien in bepaalde ruimtes. Hiervoor produceerden we een dunne horizontale lichtbak voorzien van een afbeelding met wolken.

Horizontale lichtbak aan plafond

Wall-frame Lightbox

Deze lichtbak met wandbevestiging werd voorzien met backlit LED's zodat deze de aandacht van de passanten trekt.

wallframe lightbox

Dunne lichtbak met zwart kader

Hierbij koos de klant voor ons elegant ADS45 profiel in zwarte uitvoering van slechts 4,5 cm diep. Hierbij wordt gebruik gemaakt van speciale Backlit LED's om toch een mooie lichtverdeling te bekomen ondanks de diepte van deze lichtbak.

wallframe lightbox

Grote Lightbox voorzien van Edgelit

Grote Lichtbak die u het gevoel geeft dat je op een wolkenkrabber staat. Op de bovenste- en onderste profielen werden Edglit LED-modules gemonteerd om dit groot doek mooi te verlichten.

wallframe lightbox

Grote zelfstaande lichtbak met voeten

Voor onze klant Retail Communicators mochten we verschillen XXL lichtbakken met voeten plaatsen op het Autosalon.

Display lightbox

Lichtbakken Bongo Winkels

Alle winkels van Bongo België werden voorzien van verschillende lightboxes van Blue Label.

wallframe lightbox

ingebouwde lichtbak BrilArt

Bij BrilArt werden tal van wallframes geïnstalleerd maar ook deze elegant ingebouwde lichtbak komt volledig tot zijn recht in deze winkel.

Inbouw lightbox

Lichtbak met muurbevestiging

In de etalage van de verschillende winkels van de optiekzaak Brilart werden grote backlit lichtbakken voorzien om zo mooi de etalage te verlichten en tevens de aandacht van de passant te trekken.

wallframe lightbox

inbouw lightbox

Voor de optiekzaak Brilart werden in verschillende winkels verschillende lichtbakken voorzien waaronder ook deze ingebouwde lichtbak.

Inbouw lightbox

gebogen Backlit Lightbox

Zo ziet een gebogen Backlit Lightbox van 26 meter lang er eventjes uit bij een doekwissel. Hierbij werd een houten constructie gemaakt, voorzien van ons gebogen inbouw profiel.

Inbouw lightbox

spanplafond als lichtbak

Door het spanplafond te bedrukken en deze te combineren met verlichting kan je leuke effecten bekomen zoals bij deze douche...

Inbouw lightbox