Oplossingen

Wij gaan samen met u op zoek naar een kant en klare oplossing op maat naargelang de toepassing. Doordat we de productie zoveel mogelijk in eigen beheer doen, hebben we de volledige controle op het productieproces. Hierdoor is maatwerk in combinatie met een snelle levertermijn voor ons geen enkel probleem. Blue Label werd hierdoor onderverdeeld in 3 categorieën: Acoustics, Lighting en Printing.

Advies nodig over akoestische oplossingen op maat, lichtbakken of aangepaste prints? 

Contacteer ons hier.

  • Made in Belgium
  • Oplossingen op maat
  • Snelle service
  • Sibon partner

Jouw partner
in visuele
communicatie.

Als jonge onderneming voeren we kwaliteit, snelheid van leveren en flexibiliteit hoog in het vaandel.

Doordat we de productie zoveel mogelijk in eigen beheer doen, hebben we een volledige controle op het productieproces. Hierdoor is maatwerk in combinatie met een snelle levertermijn voor ons geen enkel probleem. Met deze bedrijfsfilosofie verzorgen we graag jouw bestellingen, of het nu gaat om kleine individuele bestellingen of grote reeksen. Discretie is bij ons prioriteit. Hierdoor leveren wij aan tal van doorverkopers en verzorgen we eventueel de plaatsing.

Wij beschikken over een groot gamma profielen, LED's, doeken en akoestische oplossingen om samen met onze klanten op zoek te gaan naar een kant en klare oplossing op maat. Dit naargelang de toepassing... 

Blog

Project in de kijker: Sociale Dienst Politie

Onlangs verhuisde de sociale dienst van de politie richting nieuwe kantoren: een schoolvoorbeeld van een nieuwe ruimte met veel glas, harde muren, betonnen vloer en plafond met als resultaat een hoge nagalmtijd.  Welke oplossingen de akoestiek verbeterden? Dat ontdek je hier.

Lees meer

Akoestiek, burn-outs en concentratie

Lawaai op het kantoor zorgt voor stress, concentratieproblemen en burn-outs. Wij kunnen de rust terugbrengen met onze akoestische oplossingen op maat.

Lees meer

Realisaties

Lichtbakken BRIL ART Winkels

Alle winkels van BRIL ART  werden voorzien van verschillende lightboxes van Blue Label.

‚Äčwallframe lightbox

PIKEA akoestisch plafond paneel

Bij de Politie Brussel werd de afdeling sociale dienst voorzien van verschillende akoestische plafond panelen. Afgewerkt met ons zwart ADS-55 profiel, gevuld met akoestisch materiaal en afgedekt met blanco Acoutex-doek.

Akoestische plafondoplossingen

Ingebouwde lichtbak bij Sax te Zele

In opdracht van Sax mochten we ook een lichtbak voorzien in hun showroom te Zele. De Backlit-lightbox, uitgewerkt met ons ADS-55 profiel en voorzien van LED's op de rugzijde van de lichtbak, werd op maat gemaakt zodat deze mooi in de nis past.

Lightbox in nis

Akoestische wandpanelen gecombineerd met dunnen lichtbak.

Naast een horizontale lichtbak en akoestische kubussen aan het plafond werden de verschillende lokalen van de sociale dienst van politie in Brussel voorzien van geluidsabsorberende akoestische panelen aan de wanden. Doordat we de lichtbak en de akoestische kaders met het zelfde zwarte alu-profiel kunnen maken komt dit als een mooi passend geheel naar voren.

Akoestische wandoplossingen