Blog

Via deze weg trachten we onze klanten de nodige info en know how te bieden van onze verschillende producten en hun toepassingen. Je kan onze Blog ook op de voet volgen via Facebook. (like en volg ons om op de hoogte te blijven)

Een renaissance in de standenbouw

Blue Label heeft een breed assortiment van op maat gemaakte aluminium profielen waardoor er vele toepassingen mogelijk zijn, en dit in lijn met de specifieke wensen van de eindklant en het ontwerp van de standenbouwer. De aluminium frames zijn makkelijk op te bouwen en bekleed met al dan niet bedrukte doeken. Voor de recente standen werden er block-out doeken gebruikt waardoor er geen schaduwinvallen of lichtinvallen door het doek gezien kunnen worden. De bedrukking van een aantal beelden lopen door over de verschillende frames, hetgeen een dynamische look geeft. Ben je benieuwd naar andere technische mogelijkheden, zoals kubus- en cilindervormen, balies, muurframes, … ? neem gerust een kijkje op onze website of neem contact met ons op. Wij ontvangen u graag op afspraak in onze showroom in Kuurne. Samen zetten wij uw project op poten en maken wij uw stand op maat.

Lees meer

Nieuwe producten op onze webshop

Naast onze lichtbakken, Blueframes en akoestische panelen hebben we onder "Printing" nog wat extra producten toegevoegd. Zo kan je nu ook heel snel de prijs op maat bekomen van banners, vlaggen, beachvlaggen, gevelbanners, roll-ups, stickers,...

Lees meer

Verlichte spanwanden

Eyecatcher in traphal Door de volledige achterwand te voorzien van Ledmodules krijgen we een heel homogene lichtspreiding. Een echte eyecatcher bij het binnenkomen van het bedrijf en het betreden van de kantoren. Ook interesse? Neem gerust een kijkje op onze website : https://www.bluelabel.be/.../printing/spanplafond--wand

Lees meer

Nadarhoezen voor afbakening terrassen Gemeente Kuurne

Hoe kan je je terras makkelijk afschermen van de rijweg en maak je het toch nog gezellig. We ontwikkelden een elastische nadarhoes die makkelijk te verwijderen en eenvoudig te wassen is. Onze hoezen kunnen vanaf 1 exemplaar besteld worden. Het volstaat om het type nadar door te geven en we maken de hoes op maat met jou opmaak.

Lees meer