Blog

Via deze weg trachten we onze klanten de nodige info en know how te bieden van onze verschillende producten en hun toepassingen. Je kan onze Blog ook op de voet volgen via Facebook. (like en volg ons om op de hoogte te blijven)

Een renaissance in de standenbouw

Een renaissance in de standenbouw


Na lange tijd kan er opnieuw geademd worden. De lente brengt ons zicht op beterschap voor de evenementensector en er mogen eindelijk weer beurzen georganiseerd worden. Standenbouwers en hun toeleveranciers kunnen zich dus weer toespitsen op het uitwerken van prachtige concepten die talloze bezoekers op de standen zullen aantrekken.
Een van de bedrijven waar Blue Label aan levert is Publie Designs uit Deerlijk.

Publie Designs specialiseert zich al meer dan 30 jaar in belettering en drukwerk, waaronder het uitwerken van gepersonaliseerde standen voor verschillende bedrijven. De recente realisaties van Recalor en Rentec zijn een perfect voorbeeld van de synergie tussen Publie Designs en Blue Label.

Blue Label heeft een breed assortiment van op maat gemaakte aluminium profielen waardoor er vele toepassingen mogelijk zijn, en dit in lijn met de specifieke wensen van de eindklant en het ontwerp van de standenbouwer. De aluminium frames zijn makkelijk op te bouwen en bekleed met al dan niet bedrukte doeken. Voor de recente standen werden er block-out doeken gebruikt waardoor er geen schaduwinvallen of lichtinvallen door het doek gezien kunnen worden. De bedrukking van een aantal beelden lopen door over de verschillende frames, hetgeen een dynamische look geeft.

Ben je benieuwd naar andere technische mogelijkheden, zoals kubus- en cilindervormen, balies, muurframes, … ? neem gerust een kijkje op onze website of neem contact met ons op. Wij ontvangen u graag op afspraak in onze showroom in Kuurne. Samen zetten wij uw project op poten en maken wij uw stand op maat.