Over Blue Label...

Hierbij een kleine online voorstelling van uw partner in visuele communicatie.
U bent altijd welkom om ons bedrijf en showroom eens persoonlijk te bezoeken te Kuurne.
Zo kunnen we u met raad en daad bijstaan en onze producten wat extra toelichten. 

Waar staat Blue Label voor

Blue Label is jouw partner in visuele communicatie.
Als jonge onderneming voeren we kwaliteit, snelheid van leveren en flexibiliteit hoog in het vaandel.


Doordat we de productie zoveel mogelijk in eigen beheer doen, hebben we een volledige controle op het productieproces. Hierdoor is maatwerk in combinatie met een snelle levertermijn voor ons geen enkel probleem. Met deze bedrijfsfilosofie verzorgen we graag jouw bestellingen, of het nu gaat om kleine individuele bestellingen of grote reeksen. Discretie is bij ons prioriteit. Hierdoor leveren wij aan tal van doorverkopers en verzorgen we eventueel de plaatsing.

Zowel het nodige DTP-werk, het printen en confectioneren van de doeken als het op maat bewerken van het aluminium wordt intern voorzien. Wij beschikken over een groot gamma profielen, LED's, doeken, akoestisch materialen en knowhow om samen met onze klanten op zoek te gaan naar een kant en klare oplossing op maat. Dit naargelang de toepassing... 


 
  • DTP en opmaak:
Blue Label controleert telkens de drukklare files voor u. Maar ons eigen team kan indien gewenst ook zelf de opmaak verzorgen. voor bepaalde projecten kan op aanvraag ook een 3D-schets voorzien worden.
 
  • Sublimatietransfer:
We kozen bewust voor deze printtechniek omdat die de mooiste resultaten geeft inzake maximaal kleurbereik en scherpte van druk. Het beeld wordt eerst gedrukt op transferpapier met een maximale resolutie van 720 dpi waarna het via een kalander op het textiel wordt overgezet. Vanwege deze techniek zijn onze doeken ook wasbestendig, milieuvriendelijk en zijn er ook geen storende geuren aanwezig.

 
  • Confectie:
Door de confectie in eigen beheer te doen kunnen we een perfect afgewerkt product garanderen. Het geeft ons tevens de mogelijkheid heel snel te kunnen anticiperen op de vragen van onze klanten. We beschikken over een uitgebreid machinepark waardoor we verschillende technieken van afwerking kunnen toepassen.

 
  • Aluminiumconstructie:
​We beschikken over een ruime voorraad aan aluminiumprofielen. De meeste van onze profielen worden in eigen beheer geproduceerd.
Deze worden in onze eigen werkplaats verwerkt tot displays, stands, muurframes, lichtbakken, kubussen,.... Hierdoor kunnen we een heel snelle levering garanderen.

 
  • Plaatsing:
Discretie is bij ons prioriteit. Hierdoor staat Blue Label in voor een neutrale plaatsing bij de klanten van onze doorverkopers.

Bij Blue Label ben je dus aan het juiste adres voor al je grootformaatprints. We gebruiken hierbij bij voorkeur textiel omwille van zijn veelzijdigheid en zijn elegante uitstraling. Via deze website bieden we je een uitgebreid overzicht van onze producten. Aarzel niet ons te contacteren mocht je zaken zoeken die niet vermeld zijn of indien je een bezoekje wil brengen aan onze showroom. We kunnen je vast en zeker verder helpen.

We kijken alvast uit naar een aangename samenwerking.