Oplossingen

Wij gaan samen met u op zoek naar een kant en klare oplossing op maat naargelang de toepassing. Doordat we de productie zoveel mogelijk in eigen beheer doen, hebben we de volledige controle op het productieproces. Hierdoor is maatwerk in combinatie met een snelle levertermijn voor ons geen enkel probleem. Blue Label werd hierdoor onderverdeeld in 3 categorieën: Acoustics, Lighting en Printing.

Advies nodig? 

Contacteer ons hier.

Wallframe lightbox

Wallframe lightbox

Onze enkelzijdige lichtbakken voor wandbevestiging zijn in verschillende uitvoeringen en lichtsterktes te verkrijgen naargelang de toepassing. Optioneel kan er gekozen worden om een dimmer te voorzien zodat de lichtsterkte eenvoudig te regelen is. Afhankelijk van de gewenste diepte en afmetingen gebruiken we verschillende profielen en LED's.

We werken enkel met erkende leveranciers voor onze LED’s. Onze drivers worden zorgvuldig gekozen zodat ze beschikken over de nodige veiligheidsverreisten. Hierdoor kunnen we een maximale garantie garanderen!  De Lightbox bestaat uit een aluminium frame die voorzien wordt van een textielprint. De textielprint wordt afgewerkt met een siliconenstrip rondom. Hierdoor kan de print heel strak in het frame worden gespannen zonder zichtbare randen. De textielprint kan heel snel en en eenvoudig vervangen worden zonder enig hulpstuk. 

Dit uniek systeem heeft een hedendaagse en elegante uitstraling en biedt tal van mogelijkheden. Al onze doeken zijn 100% polyester en brandvertragend. 

Bereken prijs op maat

Hieronder geven we u een overzicht van de profielen en de doeken die gebruikt kunnen worden voor onze enkelzijdige lichtbakken die aan de wand bevestigd worden:
TYPE LED's:
 
  • BACKLIT VDL-SN2: Ook Hier wordt de volledige rug van de lichtbak voorzien val LED's.  In vergelijking met de VDL-S1W-24-3 is deze Backlit VDL-SN2 iets krachtiger en biedt deze ca. 6800 lumen output/m². Vanwege de speciale lenzen kan deze ook in zeer dunne lichbakken van 45 mm gebruikt worden.

  • BACKLIT VDL-S1W-24-3:  Hierbij wordt de volledige rug van de lichtbak voorzien val LED's. Bij deze vorm van verlichting krijg je een uiterst egale lichtverdeling over de gehele lichtbak. Backlit is de enige oplossing als je lichtbakken met verschillende formaten wenst te combineren in de zelfde ruimt. De VDL-S1W-24-3 biedt ca. 4500 lumen output/m² optioneel kan een dimmer ingebouwd worden.
  • EDGELIT VSL: Hierbij worden de LED's, naargelang het formaat, op 2 of 4 zijden van de lichtbak gemonteerd. Met ultra-efficiënte power-led modules krijgt u een maximaal lichtrendement voor een minimum aan energieverbruik. De lichtsterkte is afhankelijk van de breedte van de lichtbak.Wij raden aan om geen grotere afstanden dan 250cm te overbruggen, anders wordt de lichtsterkte in het midden van de lichtbak te zwak en dus merkbaar met het oog. De Edgelit VSL module biedt ca. 5600 lumen output/lopende meter - 75 lumen/W.

Realisaties

Lichtbakken BRIL ART Winkels

Alle winkels van BRIL ART  werden voorzien van verschillende lightboxes van Blue Label.

wallframe lightbox

Ingebouwde lichtbak bij Sax te Zele

In opdracht van Sax mochten we ook een lichtbak voorzien in hun showroom te Zele. De Backlit-lightbox, uitgewerkt met ons ADS-55 profiel en voorzien van LED's op de rugzijde van de lichtbak, werd op maat gemaakt zodat deze mooi in de nis past.

Lightbox in nis

Horizontale lichtbak voor de sociale dienst van politie Brussel

Naast de akoestische verbetering vroeg de sociale dienst van politie Brussel ook om visueel aantrekkelijke verlichting te voorzien in bepaalde ruimtes. Hiervoor produceerden we een dunne horizontale lichtbak voorzien van een afbeelding met wolken.

Horizontale lichtbak aan plafond

Lichtbak met selectieve verlichting

Deze Lichtbak bij SteelIt werd slechts gedeeltelijk van LED-verlichting voorzien waardoor enkel het lassen werd opgelicht.

 wallframe lightbox

Dunne lichtbakken voor WZC Heilige Familie

We danken WZC Heilige Familie om beroep te doen op Blue Label voor het vervaardigen van enkele dunne Lightboxes.

wallframe lightbox

Dunne lichtbak

Door gebruik te maken van speciale LED's en ons ADS45 profiel kunnen wij u deze elegant lichtbak aanbieden die het minimum aan ruimte inneemt.

wallframe lightbox

Wall-frame Lightbox

Deze lichtbak met wandbevestiging werd voorzien met backlit LED's zodat deze de aandacht van de passanten trekt.

wallframe lightbox

Dunne lichtbak met zwart kader

Hierbij koos de klant voor ons elegant ADS45 profiel in zwarte uitvoering van slechts 4,5 cm diep. Hierbij wordt gebruik gemaakt van speciale Backlit LED's om toch een mooie lichtverdeling te bekomen ondanks de diepte van deze lichtbak.

wallframe lightbox

Grote Lightbox voorzien van Edgelit

Grote Lichtbak die u het gevoel geeft dat je op een wolkenkrabber staat. Op de bovenste- en onderste profielen werden Edglit LED-modules gemonteerd om dit groot doek mooi te verlichten.

wallframe lightbox

Lichtbakken Bongo Winkels

Alle winkels van Bongo België werden voorzien van verschillende lightboxes van Blue Label.

wallframe lightbox

Lichtbak met muurbevestiging

In de etalage van de verschillende winkels van de optiekzaak Brilart werden grote backlit lichtbakken voorzien om zo mooi de etalage te verlichten en tevens de aandacht van de passant te trekken.

wallframe lightbox