Oplossingen

Wij gaan samen met u op zoek naar een kant en klare oplossing op maat naargelang de toepassing. Doordat we de productie zoveel mogelijk in eigen beheer doen, hebben we de volledige controle op het productieproces. Hierdoor is maatwerk in combinatie met een snelle levertermijn voor ons geen enkel probleem. Blue Label werd hierdoor onderverdeeld in 3 categorieën: Acoustics, Lighting en Printing.

Advies nodig? 

Contacteer ons hier.

Spanplafond/-wand

Spanplafond/-wand

Een spanplafond is een vals plafond van strak gespannen kunststofdoek dat op maat wordt gemaakt. Het kan onder een bestaand plafond wordt aangebracht.

Wij voorzien spanplafonds van een al dan niet bedrukt polyesterdoek. Dit polyester spanplafond wordt door ons op maat gesneden wordt gespannen op kamertemperatuur. De PVC-profielen voor het opspannen van het doek kunnen zichtbaar of verborgen zijn en kunnen rechtstreeks bevestigd worden tegen bestaande plafond of muren of op een houten constructie. Een pvc spanplafond is afwasbaar, hoeft niet te worden geschilderd en is demonteerbaar.

 

Realisaties

Verlichte spanwand

In opdracht van Architectenbureau Paul Kindt uit Gavere mochten we deze traphal voorzien van een lichtbak. Er werd gekozen voor een grote lichtwand met backlit. Door de volledige achterwand te voorzien van Ledmodules krijgen we een heel homogene lichtspreiding. Een echte eyecatcher bij het binnenkomen van het bedrijf en het betreden van de kantoren.
Spanwanden

Oneffen spanwand

Ook wanden met verschillend perspectief kunnen voorzien worden van opgespannen doek.

Spanwanden

spanplafond als lichtbak

Door het spanplafond te bedrukken en deze te combineren met verlichting kan je leuke effecten bekomen zoals bij deze douche...

Inbouw lightbox

Spanplafond in combinatie met Lichtbak

in onze showroom kan je ook ons spanplafond met ingebouwde lichtbak komen bekijken. Neem gerust contact op om een afspraak te maken voor een bezoekje aan onze showroom.

Inbouw lightbox

Wanden afgewerkt met textiel

Het spanplafond-profiel leent zich er ook gemakkelijk toe om wanden met uitsparingen mooi en strak af te werken met bedrukte textieldoeken.

Spanwand

spanplafond bij standenbouw

Meer en meer worden er complete ruimtes ingewerkt in standen. Hierbij is een spanplafond een ideale manier om het plafond zo strak mogelijk af te werken.

Spanplafond