Oplossingen

Wij gaan samen met u op zoek naar een kant en klare oplossing op maat naargelang de toepassing. Doordat we de productie zoveel mogelijk in eigen beheer doen, hebben we de volledige controle op het productieproces. Hierdoor is maatwerk in combinatie met een snelle levertermijn voor ons geen enkel probleem. Blue Label werd hierdoor onderverdeeld in 3 categorieën: Acoustics, Lighting en Printing.

Advies nodig? 

Contacteer ons hier.

Display lightbox

Display lightbox

Onze Display lichtbakken zijn in verschillende uitvoeringen en lichtsterktes te verkrijgen naargelang de toepassing. Optioneel kan er gekozen worden om een dimmer te voorzien zodat de lichtsterkte eenvoudig te regelen is. Afhankelijk van de gewenste diepte en afmetingen gebruiken we verschillende profielen en LED's.


We werken enkel met erkende leveranciers voor onze LED’s. Onze drivers worden zorgvuldig gekozen zodat ze beschikken over de nodige veiligheidsverreisten. Hierdoor kunnen we een maximale garantie garanderen!  De Lightbox bestaat uit een aluminium frame die voorzien wordt van een textielprint. De textielprint wordt afgewerkt met een siliconenstrip rondom. Hierdoor kan de print heel strak in het frame worden gespannen zonder zichtbare randen. De textielprint kan heel snel en en eenvoudig vervangen worden zonder enig hulpstuk. 

Dit uniek Display-systeem heeft een hedendaagse en elegante uitstraling en biedt tal van mogelijkheden. Met de zelfstaande aluminium kaders kan je zowel volledig verlichte scheidingswanden wanden creëren als kleine verlichte Display-frames als informatieplatform.

Deze frames kunnen eveneens recto/verso aangeboden worden. Het profiel wordt vastgezet op stabiele voeten van 50 of 25 cm lengte waaronder eventueel ook wieltjes gemonteerd kunnen worden. Indien men nog meer zekerheid wenst omtrent de stevigheid bieden wij ook zijkant-voeten aan.

Bij enkelzijdige Display-lichtbakken kan ook gekozen worden om de achterzijde af te werken met een onverlicht PUB blockout doek.

Bereken prijs op maat

Hieronder geven we u een overzicht van de profielen en de doeken die gebruikt kunnen worden voor onze zelfstaande Display-lichtbakken:
TYPE LED's:
 
  • BACKLIT VDL-SN2: Ook Hier wordt de volledige rug van de lichtbak voorzien val LED's.  In vergelijking met de VDL-S1W-24-3 is deze Backlit VDL-SN2 iets krachtiger en biedt deze ca. 6800 lumen output/m². Vanwege de speciale lenzen kan deze ook in zeer dunne lichbakken van 45 mm gebruikt worden.

  • BACKLIT VDL-S1W-24-3:  Hierbij wordt de volledige rug van de lichtbak voorzien val LED's. Bij deze vorm van verlichting krijg je een uiterst egale lichtverdeling over de gehele lichtbak. Backlit is de enige oplossing als je lichtbakken met verschillende formaten wenst te combineren in de zelfde ruimt. De VDL-S1W-24-3 biedt ca. 4500 lumen output/m² optioneel kan een dimmer ingebouwd worden.
  • EDGELIT VSL: Hierbij worden de LED's, naargelang het formaat, op 2 of 4 zijden van de lichtbak gemonteerd. Met ultra-efficiënte power-led modules krijgt u een maximaal lichtrendement voor een minimum aan energieverbruik. De lichtsterkte is afhankelijk van de breedte van de lichtbak.Wij raden aan om geen grotere afstanden dan 250cm te overbruggen, anders wordt de lichtsterkte in het midden van de lichtbak te zwak en dus merkbaar met het oog. De Edgelit VSL module biedt ca. 5600 lumen output/lopende meter - 75 lumen/W.

Realisaties

Grote zelfstaande lichtbak met voeten

Voor onze klant Retail Communicators mochten we verschillen XXL lichtbakken met voeten plaatsen op het Autosalon.

Display lightbox