Oplossingen

Wij gaan samen met u op zoek naar een kant en klare oplossing op maat naargelang de toepassing. Doordat we de productie zoveel mogelijk in eigen beheer doen, hebben we de volledige controle op het productieproces. Hierdoor is maatwerk in combinatie met een snelle levertermijn voor ons geen enkel probleem. Blue Label werd hierdoor onderverdeeld in 3 categorieën: Acoustics, Lighting en Printing.

Advies nodig? 

Contacteer ons hier.

Display lightbox

Display lightbox

Onze Display lichtbakken zijn in verschillende uitvoeringen en lichtsterktes te verkrijgen naargelang de toepassing. Optioneel kan er gekozen worden om een dimmer te voorzien zodat de lichtsterkte eenvoudig te regelen is. Afhankelijk van de gewenste diepte en afmetingen gebruiken we verschillende profielen en LED's.


We werken enkel met erkende leveranciers voor onze LED’s. Onze drivers worden zorgvuldig gekozen zodat ze beschikken over de nodige veiligheidsvereisten. Hierdoor kunnen we een maximale garantie garanderen!  De Lightbox bestaat uit een aluminium frame die voorzien wordt van een textielprint. De textielprint wordt afgewerkt met een siliconenstrip rondom. Hierdoor kan de print heel strak in het frame worden gespannen zonder zichtbare randen. De textielprint kan heel snel en eenvoudig vervangen worden zonder enig hulpstuk. 

Dit uniek Display-systeem heeft een hedendaagse en elegante uitstraling en biedt tal van mogelijkheden. Met de zelfstaande aluminium kaders kan je zowel volledig verlichte scheidingswanden wanden creëren als kleine verlichte Display-frames als informatieplatform.

Deze frames kunnen eveneens recto/verso aangeboden worden. Het profiel wordt vastgezet op stabiele voeten van 50 of 25 cm lengte waaronder eventueel ook wieltjes gemonteerd kunnen worden. Indien men nog meer zekerheid wenst omtrent de stevigheid bieden wij ook zijkant-voeten aan.

Bij enkelzijdige Display-lichtbakken kan ook gekozen worden om de achterzijde af te werken met een onverlicht PUB blockout doek.

Bereken prijs op maat

Hieronder geven we u een overzicht van de profielen en de doeken die gebruikt kunnen worden voor onze zelfstaande Display-lichtbakken:

Realisaties

Grote zelfstaande lichtbak met voeten

Voor onze klant Retail Communicators mochten we verschillen XXL lichtbakken met voeten plaatsen op het Autosalon.

Display lightbox