Oplossingen

Wij gaan samen met u op zoek naar een kant en klare oplossing op maat naargelang de toepassing. Doordat we de productie zoveel mogelijk in eigen beheer doen, hebben we de volledige controle op het productieproces. Hierdoor is maatwerk in combinatie met een snelle levertermijn voor ons geen enkel probleem. Blue Label werd hierdoor onderverdeeld in 3 categorieën: Acoustics, Lighting en Printing.

Advies nodig? 

Contacteer ons hier.

Top-frame lightbox

Top-frame lightbox

Onze Top-Frame lichtbakken zijn in verschillende uitvoeringen en lichtsterktes te verkrijgen naargelang de toepassing. Optioneel kan er gekozen worden om een dimmer te voorzien zodat de lichtsterkte eenvoudig te regelen is.

Ons DL180-profiel is een dubbelzijdige profiel waar Edgelit LED-modules in gemonteerd kunnen worden om zo een mooi verlichte, dubbelzijdige, lichtbak te creëren. We beschikken over verschillende methodes om de verschillende profielen op te hangen.

TYPE LED's:
  • EDGELIT VSL: Hierbij worden de LED's, naargelang het formaat, op 2 of 4 zijden van de lichtbak gemonteerd. Met ultra-efficiënte power-led modules krijgt u een maximaal lichtrendement voor een minimum aan energieverbruik. De lichtsterkte is afhankelijk van de breedte van de lichtbak.Wij raden aan om geen grotere afstanden dan 250cm te overbruggen, anders wordt de lichtsterkte in het midden van de lichtbak te zwak en dus merkbaar met het oog. de Edgelit VSL module biedt ca. 5600 lumen output/lopende meter - 75 lumen/W.

Bereken prijs op maat

Hieronder kan u wat extra info terugvinden omtrent het type profiel en doek die voor onze Top-Frame lichtbaken gebruikt wordt:

Realisaties

Dubbelzijdige lichtbak om op te hangen

Voor Bongo hebben we alle Belgische winkels mogen voorzien van een dubbelzijdige lightbox met edgelit die opgehangen worden boven de etalage.
​​dubbelzijdige lichtbak