Oplossingen

Wij gaan samen met u op zoek naar een kant en klare oplossing op maat naargelang de toepassing. Doordat we de productie zoveel mogelijk in eigen beheer doen, hebben we de volledige controle op het productieproces. Hierdoor is maatwerk in combinatie met een snelle levertermijn voor ons geen enkel probleem. Blue Label werd hierdoor onderverdeeld in 3 categorieën: Acoustics, Lighting en Printing.

Advies nodig? 

Contacteer ons hier.

Inbouw Lightbox

Inbouw Lightbox

Onze ingebouwde lichtbakken zijn in verschillende uitvoeringen en lichtsterktes te verkrijgen naargelang de toepassing. Optioneel kan er gekozen worden om een dimmer te voorzien zodat de lichtsterkte eenvoudig te regelen is. Afhankelijk van de gewenste diepte en afmetingen gebruiken we verschillende profielen en LED's.

Deze unieke inbouwprofielen bieden tal van mogelijkheden. Met onderstaande profielen kan je volledige nissen of bijvoorbeeld bestaande lichtbakken bekleden met textiel. Het profiel wordt rechtstreeks op de wanden van de nis geschroefd. 

Eenmaal de inbouwprofielen geplaatst zijn in de nis en de LED-verlichting op de correcte afstand gemonteerd wordt, kan je eenvoudig het doek in het frame opspannen. Het doek kan eigenhandig ten allen tijde vervangen worden. Zo kan er makkelijk ingespeeld worden op bv. trends of seizoenen. wij beschikken over enkelzijdige en dubbelzijdige profielen. Om dit alles een extra dimensie te geven kunnen deze profielen ook gebogen worden.

Hieronder geven we u een overzicht van de profielen en doeken die gebruikt kunnen worden voor onze ingebouwde lichtbakken die aan de wand bevestigd worden:

Realisaties

ingebouwde lichtbak BrilArt

Bij BrilArt werden tal van wallframes geïnstalleerd maar ook deze elegant ingebouwde lichtbak komt volledig tot zijn recht in deze winkel.

Inbouw lightbox

inbouw lightbox

Voor de optiekzaak Brilart werden in verschillende winkels verschillende lichtbakken voorzien waaronder ook deze ingebouwde lichtbak.

Inbouw lightbox

gebogen Backlit Lightbox

Zo ziet een gebogen Backlit Lightbox van 26 meter lang er eventjes uit bij een doekwissel. Hierbij werd een houten constructie gemaakt, voorzien van ons gebogen inbouw profiel.

Inbouw lightbox

spanplafond als lichtbak

Door het spanplafond te bedrukken en deze te combineren met verlichting kan je leuke effecten bekomen zoals bij deze douche...

Inbouw lightbox

Spanplafond in combinatie met Lichtbak

in onze showroom kan je ook ons spanplafond met ingebouwde lichtbak komen bekijken. Neem gerust contact op om een afspraak te maken voor een bezoekje aan onze showroom.

Inbouw lightbox