Materialen

Deze pagina biedt een ruime blik in het gamma van de standaard materialen. Naargelang de toepassing gaan we opzoek naar het beste materiaal voor uw oplossing.

BLOCKOUT PUBOnze BLOCKOUT PUB is een populaire doeksoort voor indoor doeken. De stof is soepel en daardoor ideaal voor confectie. De PUB-doeken zijn voorzien van een zwarte Backing waardoor je geen schaduwen of lichtinvallen door het doek kan zien. Dit doek is uitermate geschikt voor full-colour sublimatie-transfer druktechniek. Het doek wordt best opgerold op rol voor bewaring zodat die later opnieuw opgespannen worden in textielframe zonder kreuken. 

 • Materiaal: 100% polyester
 • Gewicht: 250 g/m2 (±3 %)
 • Max. Breedte: 320 cm
 • Brandwerend: B1 Flame-retardant
 • Bedrukking: Fullcolor sublimatie - transfer print
 • Textuur: mat, lichte structuur met zwarte PU coating op de rug
 • Afwerking: zomen, afwerken met diverse artikelen zoals band, klittenband, pees, ringen,  ...
 • Toepassingen: afschermen van lichtinval, standen, displayframes, Top-frames, ...
 • Indoor/ outdoor: indoor
 • Bewaren: De coating op de rugzijde kan een versnelde kleurmigratie op gang brengen. Hierdoor kunnen delen van het beeld overgezet worden! Dit ontstaat wanneer onbedrukte delen in contact komen met bedrukte delen. (zowel rugzijde als voorzijde)
  We adviseren om de doeken opgerold te stockeren.​
Bereken prijs peesdoek

Realisaties

Blockoutdoeken voor standenbouw

Publie Designs specialiseert zich al meer dan 30 jaar in belettering en drukwerk, waaronder het uitwerken van gepersonaliseerde standen voor verschillende bedrijven.
De recente realisaties van Recalor en Rentec zijn een perfect voorbeeld van de synergie tussen Publie Designs en Blue Label.

Standenbouw

Moduleerbare stand

Deze stand is opgebouwd uit verschillende kaders van 100 cm breed. Zo kunnen de kaders met neutrale doeken bij een kleinere beursoppervlakte eventueel weggelaten worden. Ook werden er extra verstevigingsprofielen voorzien zodat onze klant na de montage van de doeken ook verschillende producten kon ophangen.
Beursstanden

Zelfdragend Wall-frame met ES-26 profiel

Dit zelfdragende Wall-frame wordt tussen 2 metalen palen gemonteerd. Vanwege het zelfdragend karakter van ons ES-26 profiel en de mogelijkheid om verstevigingsprofielen te gebruiken, volstaat het om dit frame enkel aan de metalen palen te bevestigen. Om geen doorschijning van licht of profielen te zien, wordt hierbij gebruik gemaakt van ons PUB blockoutdoek.
Wallframes

Display-frame met DL180 profiel

Op vraag van onze klant werd hier een mobiele scheidingswand geleverd voorzien van bedrukt doek langs beide zijden.
Display-frames