Materialen

Deze pagina biedt een ruime blik in het gamma van de standaard materialen. Naargelang de toepassing gaan we opzoek naar het beste materiaal voor uw oplossing.

DS-39

 
De DS-39 is een dubbelzijdig aluminium profiel gebaseerd op een zelfdragend raam van 39 x 45 mm voor het opspannen van textiel prints voorzien van een siliconestrip.
Dit profiel is dun maar zeer stevig waardoor dit het uitgelezen profiel is voor zelfstaand displayframes. Bij kaders die groter zijn dan 2 meter worden er nog extra verstevigingsprofielen voorzien. 

 
  • Afmetingen: 39 mm diep x 45mm
  • Standaard Kleur: Geanodiseerd aluminium, Ral 9010 wit of Ral 9005 zwart
  • Toepassing: Uitgelezen profiel is voor zelfstaand displayframes.

Bereken prijs voor frame


Bereken prijs frame + doek


Bereken prijs akoestisch paneel + doeken


Realisaties

Moduleerbare stand

Deze stand is opgebouwd uit verschillende kaders van 100 cm breed. Zo kunnen de kaders met neutrale doeken bij een kleinere beursoppervlakte eventueel weggelaten worden. Ook werden er extra verstevigingsprofielen voorzien zodat onze klant na de montage van de doeken ook verschillende producten kon ophangen.
Beursstanden

L-stand fasttel

Fasttel gaf het vertrouwen aan Blue Label om een L-stand te produceren die eenvoudig en snel op te bouwen was. Ondertussen hebben ze op verschillende beurzen gestaan. Dit telkens met nieuwe producten. Maar vanwege ons eenvoudig systeem volstaat het om enkel nieuwe doeken in de huidige aluminium structuur te voorzien en zo een nieuwe product aan te prijzen of een nieuwe sfeer te creëren.

Beursstanden

Top-frames Lies en Zo

Lies en Zo deed beroep op Blue Label voor het produceren en monteren van verschillende Top-Frames bij FAAC.
Opgehangen textielframe