Oplossingen

Wij gaan samen met u op zoek naar een kant en klare oplossing op maat naargelang de toepassing. Doordat we de productie zoveel mogelijk in eigen beheer doen, hebben we de volledige controle op het productieproces. Hierdoor is maatwerk in combinatie met een snelle levertermijn voor ons geen enkel probleem. Blue Label werd hierdoor onderverdeeld in 3 categorieën: Acoustics, Lighting en Printing.

Advies nodig? 

Contacteer ons hier.

Standenbouw

Standenbouw

Maak een onuitwisbare eerste indruk

Op een stand op een beurs of een evenement maakt u in levende lijve kennis met uw doelgroep. Die eerste indruk télt, zowel voor nieuwe
als bestaande klanten. Daarom verdient uw bedrijf een vakkundig beursontwerp.

Door ons grote aanbod diverse profielen kunnen wij ook een volledig op maat gemaakte stand aanbieden conform de specifieke wensen van onze klanten. Zo kunnen zelfstaande wanden in combinatie met wallframes, lichtbakken, deuren, bergingen, spanplafonds, enz... gebruikt worden om de gewenste stand te bekomen. Via onze quadra SP-40-40 en onze DQ-60 profielen kunnen we verschillende types frames aan elkaar verbinden in hoekopstelling. 

Eenmaal het aluminium geraamte van uw stand opgebouwd is kan je eenvoudig het doek in het frame opspannen. Het doek kan ook eenvoudig en eigenhandig vervangen worden. Zo kan er makkelijk ingespeeld worden op nieuwe producten die ieder jaar in de stand opgenomen moeten worden.

Om dit alles een extra dimensie te geven kunnen sommige frames ook gebogen worden.
Ook worden onze profielen gebruikt als kubus of cilinder en worden deze boven de stand opgehangen.

Hieronder geven we u een totaal overzicht van onze profielen en doeken die gebruikt kunnen worden voor tal van toepassingen:

Realisaties

Stand Vanhoecke (reactie klant)

We hebben de beursstanden opgesteld en ze zijn volledig goedgekeurd. Mooie zwarte volvlakken, frisse kleuren, perfecte afwerking,… Bedankt voor de snelle, vlotte en correcte service en levering!

Beursstanden

Stand verlichting

Op onze profielen voor standenbouw kan op een eenvoudige wijze verlichting gemonteerd worden.
​​Beursstanden

Moduleerbare stand

Deze stand is opgebouwd uit verschillende kaders van 100 cm breed. Zo kunnen de kaders met neutrale doeken bij een kleinere beursoppervlakte eventueel weggelaten worden. Ook werden er extra verstevigingsprofielen voorzien zodat onze klant na de montage van de doeken ook verschillende producten kon ophangen.
Beursstanden

Kaders voor Truss-systeem

Boven de Flanders stand werd door Blue Label een frameconstructie voorzien met dubbelzijdige textielframes.
​​Beursstanden

Stand met gebogen berging en bar

Ook Ntec kon tevreden terugblikken op de samenwerking met Blue Label. Na verschillende 3D-schetsen had de klant gekozen voor een stand met gebogen berging en gebogen bar element.
​​Beursstanden

Gebogen structuur voorzien van peesdoek

Boven de stand van Mitsubishi werd door Blue Label deze gebogen eye-catcher i.o.v. Publiganda opgehangen.
​​Beursstanden

L-stand fasttel

Fasttel gaf het vertrouwen aan Blue Label om een L-stand te produceren die eenvoudig en snel op te bouwen was. Ondertussen hebben ze op verschillende beurzen gestaan. Dit telkens met nieuwe producten. Maar vanwege ons eenvoudig systeem volstaat het om enkel nieuwe doeken in de huidige aluminium structuur te voorzien en zo een nieuwe product aan te prijzen of een nieuwe sfeer te creëren.

Beursstanden