Oplossingen

Wij gaan samen met u op zoek naar een kant en klare oplossing op maat naargelang de toepassing. Doordat we de productie zoveel mogelijk in eigen beheer doen, hebben we de volledige controle op het productieproces. Hierdoor is maatwerk in combinatie met een snelle levertermijn voor ons geen enkel probleem. Blue Label werd hierdoor onderverdeeld in 3 categorieën: Acoustics, Lighting en Printing.

Advies nodig? 

Contacteer ons hier.

Display-frames

Display-frames

Dit uniek Display-systeem heeft een hedendaagse en elegante uitstraling en biedt tal van mogelijkheden.
Met de zelfstaande aluminium kaders kan je zowel volledige scheidingswanden wanden creëren als kleine Display-frames als informatieplatform.


Deze frames kunnen eveneens recto/verso aangeboden worden. Het profiel wordt vastgezet op stabiele voeten van 50 of 25 cm lengte waaronder eventueel ook wieltjes gemonteerd kunnen worden. Indien men nog meer zekerheid wenst omtrent de stevigheid bieden wij ook zijkant-voeten aan.

Eenmaal het frame geplaatst kan je eenvoudig het doek in het frame opspannen. Het doek kan ook eenvoudig en eigenhandig ten allen tijde vervangen worden.  Zo kan er makkelijk ingespeeld worden op bv. trends of seizoenen. Om dit alles een extra dimensie te geven kunnen sommige frames ook gebogen worden.

Bereken prijs op maat

Hieronder geven we u een overzicht van de profielen die gebruikt kunnen worden als zelfstaande wanden...

WAAROM PEESDOEK?
​De populariteit van Peesdoeken is eenvoudig te verklaren: een fraaie manier van presenteren en ook nog eens makkelijk en snel te verwisselen. Peesdoeken zijn op veel verschillende plekken inzetbaar. De bestelling plaatsen is heel gemakkelijk met behulp van het keuzemenu. Binnen drie werkdagen wordt het doek bij jou of jouw klant geleverd.

EINDELOOS VARIËREN
Een Peesdoek is een doek dat rondom een platte siliconen pees heeft. Hierdoor kun je het doek eenvoudig in een Textielframe spannen. Met één en hetzelfde frame kun je eindeloos met verschillende boodschappen variëren en creëer je in no time een nieuwe look in iedere winkel, kantoorruimte of vergaderzaal. De doeken zijn geschikt voor al onze Textielframes: zowel voor aan de wand, vrijstaand als aan het plafond.

Realisaties

Display-frame met DL180 profiel

Op vraag van onze klant werd hier een mobiele scheidingswand geleverd voorzien van bedrukt doek langs beide zijden.
Display-frames