Oplossingen

Wij gaan samen met u op zoek naar een kant en klare oplossing op maat naargelang de toepassing. Doordat we de productie zoveel mogelijk in eigen beheer doen, hebben we de volledige controle op het productieproces. Hierdoor is maatwerk in combinatie met een snelle levertermijn voor ons geen enkel probleem. Blue Label werd hierdoor onderverdeeld in 3 categorieën: Acoustics, Lighting en Printing.

Advies nodig? 

Contacteer ons hier.

Cubes

Cubes

Met onderstaande unieke profielen kunnen we strakke en elegante Kubussen of balken gaan vormen. Naargelang het type profiel kan je kiezen om enkel de 4 zijden of alle zijden van de cube van doek te voorzien.

Al onze profielen werken volgens ons standaard principe van doeken met pees. Eenmaal het frame geplaatst kan je eenvoudig het doek in het frame opspannen. Het doek kan ook eenvoudig en eigenhandig ten allen tijde vervangen worden. Zo kan er hier dus ook makkelijk ingespeeld worden op bv. trends of seizoenen.

Met onderstaande profielen kunnen verschillende soorten kubussen aangeboden worden naargelang uw wensen:
 
  • De SP-40-40 is een vierkanten aluminium steunprofiel van 40 x 40 mm geschikt om langs de 4 bevestigingszijden de frames in hoekopstelling met elkaar te verbinden.
 
  • Het EQ-70 profiel is een zeer licht kubus profiel, geschikt om 6 zijden te voorzien van opgespannen bedrukt textiel met pees. Deze kubussen zijn heel eenvoudig in montage en demontage maar wel eerder geschikt voor kleinere construties.
 
  • Het DQ-60 profiel wordt in combinatie met het DS-50 profiel gebruikt. Deze constructie zeer stevig, en biedt de mogelijkheid om zowel de 4 binnenste zijden als de 4 buitenste zijden te voorzien van een opgespannen bedrukt doek met pees. Deze kubussen zijn eenvoudig in montage en demontage en stevig genoeg om grote constructies te dragen.
We beschikken over verschillende methodes om de verschillende profielen op te hangen:
 
  • Het dop-systeem: Het dopje wordt vastgeschroefd aan het plafond. De kabel wordt door het dekseltje van het dopje getrokken waarna het dekseltje op het dopje geschroefd wordt. Op het profiel wordt het regelsysteem geschroefd waar dan de kabel kan doorgetrokken worden.
  • Het lus-systeem: Dit is een geschikt systeem om een frame aan een balk op te hangen. De kabel wordt dan langs onder door een klein gaatje in het profiel naar boven getrokken en zet zich vast door de lus onderaan. Eenmaal rond de balk kan je de kabel in een lus vastklemmen in het regelsysteem.
  • Het schuif-systeem: Dit is het zelfde principe als bovenstaande  systemen met dit verschil dat er niet in het frame geboord moet worden. Het regelsysteem kan je in de gleuf van het profiel schuiven waardoor je de kabels kunt plaatsen waar je wil. Dit is dus enkel toepasbaar bij de kubus met de DQ60/DS50 combinatie.

Realisaties

Balk met ophangkabel

Met onze kubussystemen kunnen ook blaken gemaakt worden die rondom voorzien zijn van bedrukte peesdoeken.
kubussen