Oplossingen

Wij gaan samen met u op zoek naar een kant en klare oplossing op maat naargelang de toepassing. Doordat we de productie zoveel mogelijk in eigen beheer doen, hebben we de volledige controle op het productieproces. Hierdoor is maatwerk in combinatie met een snelle levertermijn voor ons geen enkel probleem. Blue Label werd hierdoor onderverdeeld in 3 categorieën: Acoustics, Lighting en Printing.

Advies nodig? 

Contacteer ons hier.

Cubes

Cubes

Met onderstaande unieke profielen kunnen we strakke en elegante Kubussen of balken gaan vormen. Naargelang het type profiel kan je kiezen om enkel de 4 zijden of alle zijden van de cube van doek te voorzien.

Al onze profielen werken volgens ons standaard principe van doeken met pees. Eenmaal het frame geplaatst kan je eenvoudig het doek in het frame opspannen. Het doek kan ook eenvoudig en eigenhandig ten allen tijde vervangen worden. Zo kan er hier dus ook makkelijk ingespeeld worden op bv. trends of seizoenen.

Met onderstaande profielen kunnen verschillende soorten kubussen aangeboden worden naargelang uw wensen:
 
  • De SP-40-40 is een vierkanten aluminium steunprofiel van 40 x 40 mm geschikt om langs de 4 bevestigingszijden de frames in hoekopstelling met elkaar te verbinden.
 
  • Het EQ-70 profiel is een zeer licht kubus profiel, geschikt om 6 zijden te voorzien van opgespannen bedrukt textiel met pees. Deze kubussen zijn heel eenvoudig in montage en demontage maar wel eerder geschikt voor kleinere construties.
 
  • Het DQ-60 profiel wordt in combinatie met het DS-50 profiel gebruikt. Deze constructie zeer stevig, en biedt de mogelijkheid om zowel de 4 binnenste zijden als de 4 buitenste zijden te voorzien van een opgespannen bedrukt doek met pees. Deze kubussen zijn eenvoudig in montage en demontage en stevig genoeg om grote constructies te dragen.

Realisaties

Balk met ophangkabel

Met onze kubussystemen kunnen ook balken gemaakt worden die rondom voorzien zijn van bedrukte peesdoeken.
kubussen