Oplossingen

Wij gaan samen met u op zoek naar een kant en klare oplossing op maat naargelang de toepassing. Doordat we de productie zoveel mogelijk in eigen beheer doen, hebben we de volledige controle op het productieproces. Hierdoor is maatwerk in combinatie met een snelle levertermijn voor ons geen enkel probleem. Blue Label werd hierdoor onderverdeeld in 3 categorieën: Acoustics, Lighting en Printing.

Advies nodig? 

Contacteer ons hier.

Inbouw-frame

Inbouw-frame

Deze unieke inbouwprofielen bieden tal van mogelijkheden.Met onderstaande profielen kan je volledige nissen of bijvoorbeeld bestaande lichtbakken bekleden met textiel. Het profiel wordt rechtstreeks op de wanden van de nis geschroefd.

Eenmaal het frame geplaatst kan je eenvoudig het doek in het frame opspannen. Het doek kan ook eenvoudig en eigenhandig ten allen tijde vervangen worden. Zo kan er makkelijk ingespeeld worden op bv. trends of seizoenen. wij beschikken over enkelzijdige en dubbelzijdige profielen. Om dit alles een extra dimensie te geven kunnen deze profielen ook gebogen worden.

Hieronder geven we u een overzicht van de profielen die hiervoor gebruikt kunnen worden:

Realisaties

Nis in etalage voorzien van doek

Er werd beroep gedaan op het Blue Label Printing Team om een nis in deze etalage te voorzien van full colour beprint doek.
​ ​Ingebouwd textielframe

Inbouwframe in ijssalon

Een Ben & Jerry's doek werd ingewerkt in een bestaande schrijnwerkers constructie.
Ingebouwd textielframe