Oplossingen

Wij gaan samen met u op zoek naar een kant en klare oplossing op maat naargelang de toepassing. Doordat we de productie zoveel mogelijk in eigen beheer doen, hebben we de volledige controle op het productieproces. Hierdoor is maatwerk in combinatie met een snelle levertermijn voor ons geen enkel probleem. Blue Label werd hierdoor onderverdeeld in 3 categorieën: Acoustics, Lighting en Printing.

Advies nodig? 

Contacteer ons hier.

Inbouw-frame

Inbouw-frame

Deze unieke inbouwprofielen bieden tal van mogelijkheden.Met onderstaande profielen kan je volledige nissen of bijvoorbeeld bestaande lichtbakken bekleden met textiel. Het profiel wordt rechtstreeks op de wanden van de nis geschroefd.

Eenmaal het frame geplaatst kan je eenvoudig het doek in het frame opspannen. Het doek kan ook eenvoudig en eigenhandig ten allen tijde vervangen worden. Zo kan er makkelijk ingespeeld worden op bv. trends of seizoenen. wij beschikken over enkelzijdige en dubbelzijdige profielen. Om dit alles een extra dimensie te geven kunnen deze profielen ook gebogen worden.

Hieronder geven we u een overzicht van de profielen die hiervoor gebruikt kunnen worden:
WAAROM PEESDOEK?
​De populariteit van Peesdoeken is eenvoudig te verklaren: een fraaie manier van presenteren en ook nog eens makkelijk en snel te verwisselen. Peesdoeken zijn op veel verschillende plekken inzetbaar. De bestelling plaatsen is heel gemakkelijk met behulp van het keuzemenu. Binnen drie werkdagen wordt het doek bij jou of jouw klant geleverd.

EINDELOOS VARIËREN
Een Peesdoek is een doek dat rondom een platte siliconen pees heeft. Hierdoor kun je het doek eenvoudig in een Textielframe spannen. Met één en hetzelfde frame kun je eindeloos met verschillende boodschappen variëren en creëer je in no time een nieuwe look in iedere winkel, kantoorruimte of vergaderzaal. De doeken zijn geschikt voor al onze Textielframes: zowel voor aan de wand, vrijstaand als aan het plafond.

Realisaties

Nis in etalage voorzien van doek

Er werd beroep gedaan op het Blue Label Printing Team om een nis in deze etalage te voorzien van full colour beprint doek. ​Ingebouwd textielframe

Inbouwframe in ijssalon

Een Ben & Jerry's doek werd ingewerkt in een bestaande schrijnwerkers constructie.
Ingebouwd textielframe