Oplossingen

Wij gaan samen met u op zoek naar een kant en klare oplossing op maat naargelang de toepassing. Doordat we de productie zoveel mogelijk in eigen beheer doen, hebben we de volledige controle op het productieproces. Hierdoor is maatwerk in combinatie met een snelle levertermijn voor ons geen enkel probleem. Blue Label werd hierdoor onderverdeeld in 3 categorieën: Acoustics, Lighting en Printing.

Advies nodig? 

Contacteer ons hier.

Cilinders

Cilinders

Met onze unieke cilinder/cirkel profielen kunnen we zowel strakke en elegante cilinders als andere gebogen vormen aanbieden. Naargelang het type profiel kan je kiezen om enkelzijdig of dubbelzijdig een doek te voorzien.
 
  • De meeste profielen werken volgens ons standaard principe van doeken met pees. Maar bij het DO-30 profiel wordt het doek voorzien van een ronde pees en wordt het doek dan weer in het profiel geschoven. Wat er dus ook voor zorgt dat je geen dubbelzijdig bedrukte cilinder kunt maken. Het doek kan ook eenvoudig en eigenhandig ten allen tijde vervangen worden.  Zo kan er hier dus ook makkelijk ingespeeld worden op bv. trends of seizoenen.
 
  • Met het DS-50 profiel kan je zowel cilinders als cirkels uitwerken. Dit profiel biedt ons de mogelijkheid om recto-verso een doek te voorzien.

Realisaties

Gebogen structuur voorzien van peesdoek

Boven de stand van Mitsubishi werd door Blue Label deze gebogen eye-catcher i.o.v. Publiganda opgehangen.
​​Beursstanden