Oplossingen

Wij gaan samen met u op zoek naar een kant en klare oplossing op maat naargelang de toepassing. Doordat we de productie zoveel mogelijk in eigen beheer doen, hebben we de volledige controle op het productieproces. Hierdoor is maatwerk in combinatie met een snelle levertermijn voor ons geen enkel probleem. Blue Label werd hierdoor onderverdeeld in 3 categorieën: Acoustics, Lighting en Printing.

Advies nodig? 

Contacteer ons hier.

Top-frames

Top-frames

Onze Frame-systemen bieden naast een hedendaagse en elegante uitstraling ook tal van andere mogelijkheden.
Onze dubbelzijdige profielen kunnen ook gebruikt worden om de frames aan het plafond te bevestigen door middel van kabels. Deze Top-frames kunnen dubbelzijdige voorzien worden van peesdoeken.


De populariteit van Peesdoeken is eenvoudig te verklaren: een fraaie manier van presenteren en ook nog eens makkelijk en snel te verwisselen. Peesdoeken zijn op veel verschillende plekken inzetbaar. De bestelling plaatsen is heel gemakkelijk met behulp van het keuzemenu. Binnen drie werkdagen wordt het doek bij jou of jouw klant geleverd.

EINDELOOS VARIËREN
Een Peesdoek is een doek dat rondom een platte siliconen pees heeft. Hierdoor kun je het doek eenvoudig in een Textielframe spannen. Met één en hetzelfde frame kun je eindeloos met verschillende boodschappen variëren en creëer je in no time een nieuwe look in iedere winkel, kantoorruimte of vergaderzaal. De doeken zijn dus uitermate geschikt om te combineren met onderstaande profielen...

Bereken prijs op maat
 

Realisaties

Kaders voor Truss-systeem

Boven de Flanders stand werd door Blue Label een frameconstructie voorzien met dubbelzijdige textielframes.
​​Beursstanden

Gebogen structuur voorzien van peesdoek

Boven de stand van Mitsubishi werd door Blue Label deze gebogen eye-catcher i.o.v. Publiganda opgehangen.
​​Beursstanden

Top-frames Lies en Zo

Lies en Zo deed beroep op Blue Label voor het produceren en monteren van verschillende Top-Frames bij FAAC.
Opgehangen textielframe

Top-Frame bij Makro

Bij verschillende Makro filialen werden door het Blue Label plaatsingsteam grote Top-Frames opgehangen die voorzien zijn van full-colour bedrukt doek langs beide zijden.
Opgehangen textielframe