Oplossingen

Wij gaan samen met u op zoek naar een kant en klare oplossing op maat naargelang de toepassing. Doordat we de productie zoveel mogelijk in eigen beheer doen, hebben we de volledige controle op het productieproces. Hierdoor is maatwerk in combinatie met een snelle levertermijn voor ons geen enkel probleem. Blue Label werd hierdoor onderverdeeld in 3 categorieën: Acoustics, Lighting en Printing.

Advies nodig? 

Contacteer ons hier.

Wall-frames

Wall-frames

Dit uniek Wallframe-systeem heeft een hedendaagse en elegante uitstraling en biedt tal van mogelijkheden. Met deze wandkaders kan je de wanden van uw stand, winkel of interieur volledige bekleden met textiel. Het profiel wordt vastgezet op de muur door middel van ophangsystemen of kan rechtstreeks op de wand geschroefd worden naargelang de keuze van profiel.

Eenmaal het frame geplaatst kan je eenvoudig het doek in het frame opspannen. Het doek kan ook eenvoudig en eigenhandig vervangen worden. Zo kan er makkelijk ingespeeld worden op bv. trends of seizoenen. Naast het bekleden van volledige wanden bieden we ook losse frames aan, die worden  met een regelbaar ophangsysteem aan uw bestaande wand opgehangen. Deze kunnen bijvoorbeeld ook op het doek van een zelfstaande Display-Frame komen.

Bereken prijs op maat

Hieronder geven we u een overzicht van de doeken en profielen die hiervoor gebruikt kunnen worden:

Realisaties

Zelfdragend Wall-frame met ES-26 profiel

Dit zelfdragende Wall-frame wordt tussen 2 metalen palen gemonteerd. Vanwege het zelfdragend karakter van ons ES-26 profiel en de mogelijkheid om verstevigingsprofielen te gebruiken, volstaat het om dit frame enkel aan de metalen palen te bevestigen. Om geen doorschijning van licht of profielen te zien, wordt hierbij gebruik gemaakt van ons PUB blockoutdoek.
Wallframes

Stadsgebouw Antwerpen

De kantoren van Stad Antwerpen werden ook voorzien van onze Wall-frames voorzien van ES-20 profiel en Deco-doek.

Wallframes

Giks - Wallframes

De etalages van verschillende GIKS winkels verspreid over België werden door ons voorzien van wall-frames op maat.
Wallframes